Köztévé Blog

Forró Bence és Szabó Anett is az M5-ön folytatja

2016. szeptember 16. - MrSilesian

Kedden már írtam róla, hogy többek között Dallos Bogival és Dobos Evelinnel is találkozhatnak majd a legújabb közszolgálati tematikus csatorna nézői, de most tovább bővült a műsorvezetők listája. Az M2 Petőfi TV Én vagyok itt! című magazinjának a műsorvezetője, Forró Bence az Ön is tudja? című műveltségi vetélkedőben folytatja, míg az M1-ről ismert Szabó Anettet minden hétköznap este élőben az Esti kérdésben lehet majd újra a képernyőn látni. Takács Bence után így Szabó Anett a második híradós, aki a kulturális adón folytatja munkáját.

Az M5 vasárnap reggel 7 órakor kezdi meg a műsorszórást a végleges formájában; addig a paralimpia eseményeit lehet figyelemmel követni a csatornán.kep1_1.png

Képek forrása: m5tv.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kozteve.blog.hu/api/trackback/id/tr8811712889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása