Köztévé Blog

Nemzetközi magyar hírcsatorna: M24 News

2016. július 27. - MrSilesian

Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy a csatorna ötlete csupán csak fikció.

A tervek szerint a csatorna angol nyelven sugározna híradókat, és stúdióbeszélgetéseket a világ öt pontján felállított stúdióból: San Francisco, Brazíliaváros, Budapest, Peking és Sydney. Egy adott stúdió 2 órán keresztül lenne élő műsorban, mely egy hosszabb, fél órás híradóból, és egy rövidebb, az adott kontinenst érintő 10 perces "helyi" hírblokkból állna. Emellett élő kapcsolások, stúdióbeszélgetések, magazinműsorok, időjárás-jelentés, tőzsdei hírek és sporthírek tarkíthatnák a műsorstruktúrát. Az arculat kialakításakor az MTI logóját vettem alapul: azért mégis, 24 vonalka nem mutatna jól egy kör mögött.

Nem úgy fest, hogy valaha is megvalósulna, de ha mégis, akkor a videóban szereplő elemek már kész tervként állhatnának a kreatív csapat előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozteve.blog.hu/api/trackback/id/tr778884910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása