Köztévé Blog

Ketten maradtak a Talpra magyarban

2017. szeptember 05. - MrSilesian

zih0006-1280x852.jpgA Petőfi Rádió népszerű reggeli műsorának vezetője, Kardos-Horváth Janó ma reggel jelentette be a hivatalos közösségi oldalán, hogy a szüleinél jelentkezett súlyos betegség miatt nem képes ellátni a Talpra magyar műsrovezetését a továbbiakban. A zenész-műsorvezető így hazaköltözött, hogy az édesanyjáékkal legyen a nehéz pillanatokban. A szüleinek mihamarabbi felépülést kívánunk, illetve Janónak pedig azt, hogy hallhassuk még a jövőben a Talpra magyarban!

Kedves Ismerősök ! Julius végén nagyon súlyos egészségügyi helyzet állt elő, szüleim sajnos tragikus betegséget kaptak. Természetesen hazaköltöztem hozzájuk és ápolom őket, illetve az ilyenkor szükséges intéznivalókat teszem. Ebben a remélhetőleg átmeneti időszakban és mentális állapotban a Petőfi Rádió Talpra Magyar műsorvezetését nem tudom vállalni. köszönöm a sok üzenetet, vigyázzatok a szeretteitekre és az egészségetekre! remélem még találkozunk így - vagy úgy!

(Kardos-Horváth Janó hivatalos Facebook-oldaláról, 2017. szeptember 5.)

Jelenleg a Talpra magyart így Peller Mariann és Harsányi Levente vezetik, ami minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között hallható a Petőfi Rádióban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozteve.blog.hu/api/trackback/id/tr8412805572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása