Köztévé Blog

Junior Eurovíziós Dalfesztivál - ma délután Vallettából

2016. november 20. - MrSilesian

A többségében európai közszolgálati televíziótársaságokat tömörítő EBU leghíresebb éves rendezvénye az Eurovíziós Dalfesztivál. Ez vitathatatlan. Emellett azonban idén 14. alkalommal megrendezésre kerül egy 9–14 éves gyerekek számára létrehozott showműsor. A dalfesztiválnak idén a máltai főváros ad otthont, mivel tavaly a szófiai döntőt az ő énekesük, Destiny Chukunyere nyerte meg a "Not My Soul" című dalával. (Itt nem jár egyértelműen a győzelemmel a következő évi rendezés, csak ha kéri a győztes, akkor lehet a házigazda a következő évben) Ezúttal 17 ország énekesei mérik össze tudásukat (15 európai + Izrael és Ausztrália). A végeredményt illetően gyermek és felnőtt szakmai zsűri fog dönteni, idén először nincs lehetőség telefonos szavazásra.

A mellékelt videóban az ez évi, saját toplistámat lehet megtekinteni.

Ma délután 16:00-tól a YouTube-on és a junioreurovision.tv-n lehet figyelemmel követni a versenyt, melynek még sosem volt magyar résztvevője. Talán majd jövőre. Hajra MTVA, induljon a Junior Dal :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kozteve.blog.hu/api/trackback/id/tr5911976182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása