Köztévé Blog

Nico Rosberggel nyert az M4 Sport, Borbás Marcsival pedig a Duna

35. heti nézettség

2016. szeptember 05. - MrSilesian

screenshot_2016-09-05_11_20_11.pngHa Forma–1, akkor garantált a heti nézettségi lista első helyének a tulajdonosa a közmédia-portfólióban. Monzában, az Olasz Nagydíjat a Mercedes pilótája, Nico Rosberg nyerte, és ezt 632 802-en követték figyelemmel Magyarországon, az M4 Sport képernyője előtt. A vasárnap délután a Duna számára is szép számokat hozott. A Nászinduló című 1943-as filmet 202 ezren nézték. Mint látszik, a régi filmek még mindig jól mennek a főadón, hisz a Forma–1-es közvetítés után ez volt a második legnézettebb a műsorsávjában. A tovább mögött a heti top 8, és további nézettségi érdekességek.

A Gasztroangyal is – a legtöbb műsorhoz hasonlóan – visszatért a nyári szünetről, és a megszokott műsorsávban produkál újra szép eredményt. Szombaton délután majd' 440 ezer nézőhöz ért el Borbás Marcsi főzőműsora, amit 238 ezren látták végig, és ezzel nyerte a műsorsávját a Duna. A szombat este, főműsoridőben közvetített Fiatal Zenészek Eurovíziós versenyének a nézettsége 107 ezer fő volt. Itt Jakab Roland Attila, a Virtuózok különdíjasa képviselte Magyarországot, de fantasztikus hegedűjátéka ellenére a kölni döntőn nem sikerült az első háromba kerülnie a szakmai zsűri döntése alapján. A döntőt a lengyel szaxofonos fiú nyerte meg. Idén tavasszal a második évaddal jelentkezett a Virtuózok, a közmédia komolyzenei tehetségkutató műsora. A péntek esténként vetített műsor nézettsége átlagban 300–350 ezer fő volt.
Vasárnap délelőtt a Vatikánból közvetítette a Duna Kalkuttai Teréz anya szentté avatási ceremóniáját, melyre 122 ezren voltak kíváncsiak a teljes lakosságból. A Magyarország, szeretlek! megerősödni látszik, ugyanis több, mint 100 ezer új nézőt szerzett a vasárnap esti gameshow a múlt heti évadpremierhez képest, és a közönségaránya is 2,1 százalékpontot javult, továbbá a heti nézettségi toplista második helyére is felfért házon belül.

screenshot_2016-09-05_11_26_45.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kozteve.blog.hu/api/trackback/id/tr6511678107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása