Köztévé Blog

Fiatal Zenészek Eurovíziós versenye szombaton 20:00-tól a Dunán

2016. augusztus 30. - MrSilesian

Szeptember 3-án este 20:00-tól lesz a Fiatal Zenészek Eurovíziós versenyének a közvetítés a németországi Kölnből, a Dóm térről. Magyarországon a Dunán, élőben lehet figyelemmel kísérni a rendezvényt. A versenyre az MTVA a Virtuózok különdíjasát küldi – Jakab Roland Attilát, aki egy erdélyi magyar fiatalember, hegedűművész.

Két éve, a legutóbbi versenyen, ami szintén Kölnben volt megrendezve Magyarországot Devich Gergely, gordonkaművész képviselte, és a harmadik helyen végzett, mely a valaha volt legjobb szereplés az eurovíziós versenycsalád összes versenye közül hazánk számára.

Az adást Bősze Ádám fogja „kommentátorként” közvetíteni, mellé terveznek meghívni egy Virtuózos szereplőt beszélgetőtársnak. A komolyzenei tehetségkutató idei versenyén Jakab Roland Attila fiatal hegedűművész kapta meg az MTVA különdíját, miszerint ő képviseli a magyar színeket a két évente megrendezendő kontinensdöntőn. Roland augusztus 28-án utazott el Kölnbe, ahol egy héten keresztül próbál a WDR zenekarával és készül a versenyre. A német szervezők által ismertetett adásmenet szerint a magyar induló elsőként lép színpadra, ő nyitja meg a versenyt.

Szurkoljunk együtt Jakab Roland Attila sikeréért! Fiatal Zenészek Eurovíziós versenye szombaton este 20:00-tól élőben a Dunán.

screenshot_2016-08-21_17_57_01.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kozteve.blog.hu/api/trackback/id/tr1911659468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása