Köztévé Blog

Vasárnap mindent vitt a Duna és az M4 Sport – 30. heti nézettség

2016. augusztus 01. - MrSilesian

kep1.pngA 30. hét nem hozott igazán kimagasló eredményt nézettségi szempontból a közszolgálati televízióadóknál, habár valószínűsítem, hogy szombaton és vasárnap sok országos csatorna szívesen lett volna a Duna vagy az M4 Sport helyében.

Az MTVA-portfóliónál az M4 Sporton vetített Forma—1-es Német Nagydíj futamközvetítése végzett az első helyen; a tévénéző lakosság több, mint negyede a sportadót választotta. Jó döntésnek bizonyult az 1968-as klasszikus amerikai–olasz westernt, a Volt egyszer egy vadnyugatot műsorra tűzni vasárnap este a Dunán, ugyanis 412 790-en nézték végig a majd' három órás filmet, mellyel a nemzeti főadó a műsorsávjában az első helyen végzett, megelőzve a két országos kereskedelmi csatornát. A Forma—1-nek és a Duna esti filmjeinek köszönhetően a köztévék közönségaránya a vasárnapi napon 22,2%-ot ért el, ami bőven a portfólió átlaga felett van. A hét legnézettebb műsorairól a táblázat a cikk végén található.

A héten péntekről szombatra virradóra elkezdődik a XXXI. nyári olimpiai játékok közvetítésfolyama az M4 Sporton és az M5-ön, és minden bizonnyal a riói történések, valamint a vadonatúj tévécsatorna fogják szolgáltatni a legfrissebb nézettségi érdekességeket.

kep2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kozteve.blog.hu/api/trackback/id/tr938928256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása