Köztévé Blog

Az M1-en figyeltük a robbantás legfrissebb híreit

38. heti nézettség

2016. szeptember 26. - MrSilesian

screenshot_2016-09-26_12_16_00.pngA szombaton késő este történt VI. kerületi robbantásról a közmédia aktuális csatornája már a 23 órai Híradó után elsőként számolt be, majd éjfél után élőben jelentkeztek a helyszínről is – habár nem igazán lehetett többet tudni a történtekről még akkor. A vasárnapi nap folyamán az M1 kiemelkedő nézettségét minden bizonnyal a rendőrök ellen intézett bombatámadással kapcsolatos legfrissebb hírek eredményezték. Az egész héten egyetlen közszolgálati televízióadó sem ért el több mint 2 000 000 nézőhöz – kivéve vasárnap az M1-et. Bővebb elemzések a tovább mögött.

Az M4 Sporton sem Forma–1, sem válogatott mérkőzés nem volt, így szabad volt az út a Duna műsorainak a házon belüli nézettségi toplistában. A közszolgálati sportadó először a hetedik helyen szerepel a szombat esti Ferencváros–Újpest mérkőzéssel. A Maradj talpon! szép számokat hoz, míg ugyanez a többi Dunás műsorról nem feltétlenül mondható el. A Magyarország, szeretlek! és a Kártyavár nem bírja a TV2 ellenszelében a vasárnapi esti nézőszámot tartani, de valószínű, hogy az RTL Klubbal szemben a szombat estét sem a nemzeti főadó fogja hazavinni. A Don Matteo egyelőre elevickél Gundel Takács Gábor vetélkedője előtt, de a hamarosan új részekkel visszatérő A hegyi doktor – Újra rendel című német szériával szemben már jóval nagyobbak a nézettségi elvárások.

screenshot_2016-09-26_12_29_19.png

Extra diagram a vasárnapi elérésről, csatornákra lebontva.screenshot_2016-09-26_12_38_18.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kozteve.blog.hu/api/trackback/id/tr1711744217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása