Köztévé Blog

M1 Híradó: "Az M5 mérföldkő a hazai közszolgálati televíziózásban"

2016. augusztus 26. - MrSilesian

screenshot_2016-08-26_21_26_02.pngA Párbeszéd a Magyar Színház Jövőjéért Konferencián Kecskeméten Dér Ágnes arról beszélt, hogy az M5 mérföldkő lesz a hazai közszolgálati televíziózásban.

Az M5 végleges formáját szeptember 18-án veszi fel. Ekkortól délelőtt ismeretterjesztő, délután oktatási műsorok lesznek láthatók; este, főműsoridőben pedig a kultúráé lesz a főszerep.

"Voltak visszajelzések, hogy a nézőink többet szeretnének látni oktatási tartalmat, ismeretterjesztő filmeket, magyar dokumentumfilmeket, magyar filmeket: akár játékfilm, akár nagyjátékfilm... és igen, magyar színházi tartalmat is, amire eddig olyan, hogy egy egész előadást felvettünk volna, és azt a függöny felhúzásától a lezárásáig láthatták volna a nézők valóban a szándékainkhoz képest kevesebbszer volt módunk megmutatni. Ez változik most jelentősen." – mondta Dér Ágnes, az M5 vezetője az M1 aktuális csatorna Híradójának.

Az M5-ön augusztus 6-a óta van műsorszolgáltatás: eleinte a riói olimpia közvetítései voltak itt láthatóak, jelenleg ezek ismétlését tűzik műsorra szeptember 7-ig, majd ezt követően 18-ig pedig a paralimpia rendezvénysorozatát lehet élőben követni a közszolgálati tévéadón.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozteve.blog.hu/api/trackback/id/tr5811654724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása