Köztévé Blog

Azt hittük, hogy az éjjel soha nem ér véget

36. heti nézettség

2016. szeptember 12. - MrSilesian

screenshot_2016-09-12_11_18_31.pngAz egyetlen kimagasló történés a 36. héten nézettségi szempontból a Tórshavnban, idegenben játszott labdarúgó világbajnoki első selejtező mérkőzés volt, mely gól nélküli döntetlennel végződött Feröer ellen. A találkozó a hét legnézettebb köztévés programja lett, amibe másfél millióan kapcsolódtak be hosszabb-rövidebb időre. Az unalmas mérkőzést csupán Hajdú B. István poénjai, gegjei mentették meg, de ennek ellenére az átlag tévénéző joggal érezhette, hogy ez az éjjel soha nem fog véget érni. Pedig milyen szép lett volna. Heti top 8 a tovább mögött.

A Don Matteo új részei nem szárnyalnak úgy, mint a korábbi szériák, vagy A hegyi doktor ismétlése. A Magyarország, szeretlek! újra mélyrepülésbe kezdett, de ez minden bizonnyal a TV2 kereskedelmi adó Sztárban sztár című műsorának szezonpremierje miatt tudható be. A Gasztroangyal továbbra is nyeri a sávját (9. lett a heti összesítésben) 10,7%-os közönségaránnyal. A paralimpia közvetítése 0,3 százalékponttal megemelte az M5 nézettségét az egy héttel korábbihoz képest. Az ismeretterjesztő-kulturális-edukatív jellegű adó ezen a héten vasárnap veszi fel végső arculatát.
screenshot_2016-09-12_11_27_17.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kozteve.blog.hu/api/trackback/id/tr9111696679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása